Échte groei binnen e-commerce

op jouw e-commerce locatie
Wil je starten met een webshop maar heb je geen idee hoe? Merk je dat er meer potentie zit in je webwinkel maar weet je niet hoe dit aan te pakken? Of heb je het gevoel dat je shit niet op orde is?
de oplossing
e-commerce diensten

Als je een webwinkel runt krijg je te maken met veel verschillende (handmatige) werkzaamheden, verplichtingen en mogelijkheden. Dit kan voelen als een flink oerwoud, maar met de juiste (kleine) stappen helpen we jou op weg naar een efficiënte en goed lopende webwinkel. Als onderdeel óf als basis van jouw onderneming.

e-commerce strategie
ERP, WMS, boekhoud- en CRM-systemen
cross-platform verkopen
magazijn- & verzend optimalisatie
live in magazijn van gaswinkel.com
hoe helpen we je daarbij?

Door de Stercq-methode toe te passen. Werken van binnenuit en dit aan de buitenkant zichtbaar maken. D.m.v. strategie, aandacht, kennis en herhaling. Jij kiest zelf de mate van aandacht; adviserend, uitvoerend, combinerend of full-pull (alle aandacht voor jou). Dit altijd op jouw locatie.

1 - Waar loop jij nu tegenaan?

1 - Waar loop jij
nu tegenaan?

Welke irritaties, problemen of uitdagingen heb je nu? Veel handmatige acties, te lange levertijden of niet goed vindbaar? Laten we dat eerst eens in kaart brengen.

2 - Samen kansen
zien en uitwerken

2 - Samen kansen
zien en uitwerken

Je hebt vast een ideaalbeeld; hoe zou het volgens jou moeten gaan? Als we dat combineren met onze kennis, zien we al de eerste kansen verschijnen.

3 - Op locatie
werken aan jouw webshop

3 - Op locatie
werken aan jouw
webshop

Samen werken we op jouw locatie aan de verbeteringen. Want op locatie kunnen wij ons het beste inleven. Dan praten we op hetzelfde niveau.

4 - In kleine stukjes genieten
van de rust

4 - In kleine stukjes
genieten van de rust

Al snel merkje hoe kleine stappen zorgen voor rust en groei. Omdat we op locatie zitten isdit altijd afgestemd op de huidige situatie.

5 - Gericht koppelen en automatiseren

5 - Gericht koppelen
en automatiseren

Vanzelf spotten we waar nog meer gekoppeld of geautomatiseerd kan worden. Je boekhoudpakket aan je voorraadsysteem of je webshop aan bol.com? Noem maar op!

6 - Continue bijsturen en optimaliseren

6 - Continue bijsturen
en optimaliseren

Elke verbetering of elke stap zorgt voor een nieuwe kans, daar ligt namelijk de groei. En daar blijven we voor gaan!

Mogen wij werken aan jouw e-commerce vraagstuk?

Samen bepalen we jouw stercqte, we leggen jouw organisatie onder een vergroot glas en bepalen de juiste koers.
De bestellingen moeten door het dak knallen!
contact
Willem
-
Eigenaar Gaswinkel.com

"Met Stercq als partner zijn we in kleine stappen opgeschaald naar een hogere efficiency in werk- en magazijnprocessen, een geoptimaliseerde webshop, betere vindbaarheid en uiteindelijk meer omzet (en winst). Vandaar de jarenlange samenwerking."

+ andere stercqe referenties
sluiten